Monday, 28 November 2011

harimau muda ^^

assalamualaikum warahmatullah,
in the name of Allah most gracious,
selamat petang kepada blogger2 yg kacak dan cantek, ><"


Malaysia 2 - 3 Bahrain !

okay,seperti yg anda sedia maklum,setelah menonton perlawanan Kelayakan Olimpik 2012 malam tadi antara Harimau Muda Malaysia vs Bahrain,dan setelah membaca paper hari ini yg bertarikh 28 November 2011,Isnin dgn keputusan negara kita Malaysia tewas bermaruah kepada Bahrain dgn kekalahan 2-3.goal kita telah dijaringkan oleh pemain muda berusia 17 tahun yg sedang meningkat naek sekarang,Nazmi Faiz Mansor dan pemain pertahanan kita Mahali Jasuli.setelah goal2 dijaringkan,kerana kelalaian kita 10minit terakhir Bahrain telah menjaringkan 3 goal dgn senang walaupun kehilangan 1org pemain akibat terima kad merah kerana membuat terjahan keras kepada pemain pertahanan kita.  
*serius macam pengulas berita ! ^^

tapi saya akui,kita kalah akibat kelalaian pemain Malaysia pada 10minit terakhir.tapi sebab yg paling rasional adalah pemain kita mengalami kecederaan yg serius.
  • Wan Zack Haikal !
  • Nazmi Faiz Mansor !
  • Affizie Faisal Mamat !
  • Irfan Fazail ! *abg kita,kn kembar ! ^^

okay,kita telah tukar ketiga-tiga pemain dan Irfan Fazail tetap bermain walaupun cedera di kaki kerana tiada pilihan kerana pertukaran telah habis.kesian abang Irfan,tak boleh nak kejar bola.kita kalah sebab pemain2 tak serasi setelah jentera tengah kita porak-peranda akibat Nazmi Faiz tercedera.takpee,kami warga Malaysia tak salahkan kalian,just KOSMO yg maki kalian, ==',buduh punye kosmo,keluar Malaysia la sape yg buat statement ni.

jadah kau la kosmo ! =='


kepada Harimau Muda,perjuangan belum selesai,tewas sekali tak bermakna tewas buat selamanya.saya tetap doakan kejayaan Harimau Muda.kita ade lagi 3game tapi peluang masih tipis dan saya harap kalian boleh buat yg terbaek.rehatla cukup2 dan jgn lalai,perbaiki kelemahan team Malaysia. ^^
goodluck Malaysia ! we love you forever ! >_<

wajah pemain malaysia selepas perlawanan ! chill k ! ^^

okayla,tamatkan penulisan,
chaww dulu,jage diri kalian,
salam,sayonara, ^_^

announcement 
> hope abg Irfan Fazail cepat sembuh.kan kembar?,huu ><'
> okay,aku akan rindu kau pelangi =='

No comments:

Post a Comment