Thursday, 10 November 2011

MASIH DI SEKOLAH ^^

assalamualaikum ! ><
dengan nama Allah yg maha besar dan pemaaf ! ^^

yeahh ! school is coolen ! ^^

aku memang seorang budak yg RAJIN !
sanggup datang sekolah ! ^^
tak macam kembar aku sorang tu ! *fatin nabilah ^^ ! 
ponteng jep tau ! haha ! sorry gurau saja ! ^^

tadi takla bosan sangat !
dah plan dgn haziq vono & faez vono nak sekolah ! ><
adela member jugak !
tengok cerita SETAN FACEBOOK !
seram dok ! *kelentong jep ^^ !
pastu tawaf satu sekolah !
mmg terbaek ah ! huh ! =='
eh tadi kau kiut la budak : suzanisha >< !
tapi pergi la date sane dgn pakwe kau ! haha ! ><


aku nak cakap sikit mengenai jealous ! hee ! ><
aku JEALOUS mengenai :
jealousy ! ^^

  • jealous dengan korang sebab blog korang TERsangat cantik !
    blog aku burok gilee ! haih ! ><
  • jealous dgn facebook sebab kawan facebook aku sikit jep !
    korang dah beribu-thousand kan ! hee ! ^^
  • awek korang cantek ! tapi aku takde awek ! haha ! *tak heran pong >< !
  • moto korang laju ! moto aku tertinggal belakang dok ! haha ! *ade duet aku setting nnt ! hee ! ^^
  • akurindukaubudakgilee ! *takde kena mengena ! haha ! ><


eh kembar ! nah choki-choki ! 
biar tak merajok lagi ! haha ! chill k ^_^ !
yg realiti next time ea kembar ! ><


amek sume choki2 nih ! ^^


okela ! sampai di sini jep la penulisan aku !
sorry kalau aku mengarut dlm nih ! haha ! 
lau tak suke takyah la bace ! merajok ! hee ! =='
k chaw dulu ! take care ! ><
sayonara ! ^^

announcement   >> akunakkejetapimakakutakbagi ^^
                      >> jelesbudak2nikejedapat duet ! huh ! =="
                      >> rindupelangi ! haha ! ^^

6 comments:

  1. HAHA :D perli orangg ! how dare you kembar :p

    ReplyDelete
  2. haha , manee ade perli , kan ikhlas nih , hee ^_^

    ReplyDelete
  3. betul lah , kan muke ikhlas nih , ^_^

    ReplyDelete
  4. kan ? , ikhlas kan , hee ^_^
    padan muke kne ngumapat ><

    ReplyDelete